Voćni nadjevi


Crveni ribizl
Crveni ribizl
Marmelada od crvenog ribizla za punjenje/dekoriranje pekarskih proizvoda
Način uporabe: Marmelada Crveni Ribizli je termostabilna marmelada spremna za upotrebu koja se upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pekarskih proizvoda, za dekoraciju slastičarskih proizvoda, kao dodatak raznim kremama za bogatiji okus i boju.
Sastojci: Crveni Ribizli (50%), šećer, voda, dekstroza, zgušnjivači : pektin, modoficirani škrob; regulator kiselosti : limunska kiselina, konzervans kalijev sorbat.
Može sadržavati gluten
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Energetska vrijednost | 228 kcal/955.32 KJ |
Ugljkohidrati | 58 g/100 g |
Od toga šećeri | 55 g/100 g |
Masti | <3 g/100 g |
Od toga zasićene masne kiseline | Nije primjenjivo |
Bjelančevine | < 3 g/100 g |
Sol | Nije primjenjivo |
Lot broj i rok uporabe na ambalaži.
Na tržište stavlja: Miralis d.o.o.
Neto 12 kg

Smokve
Smokve
Smokva Fill
Punilo od smokve za punjenje/dekoriranje pekarskih proizvoda
Način uporabe: Smokva Fill je termostabilno punilo spremn0 za upotrebu koja se upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pekarskih proizvoda, za dekoraciju slastičarskih proizvoda, kao dodatak raznim kremama za bogatiji okus i boju.
Sastojci: Smokva (60%), šećer, voda, dekstroza, zgušnjivač : modoficirani škrob; regulator kiselosti : limunska kiselina, konzervans kalijev sorbat.
Može sadržavati gluten.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Energetska vrijednost 246 kcal/1.033,12 KJ
Ugljkohidrati 71 g/100 g
Od toga šećeri 65 g/100 g
Masti <3 g/100 g
Bjelančevine < 3 g/100 g
Neto 12 kg
Na tržište stavlja: Miralis d.o.o.

Višnja
Višnja
Voćni fill s prepoznatljivim plodovima u tamno crvenom želeu aromatičnog i kiselkastog okusa
Način uporabe: Višnja fill je termostabilan nadjev spreman za upotrebu koji se upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pekarskih proizvoda, za dekoraciju slastičarskih proizvoda, kao dodatak raznim kremama za bogatiji okus i boju.
Sastojci: Voda, Višnja (55%), E 965, modificirani škrob, regulator kiselosti, konzervans kalijev sorbat. Može sadržavati koštice.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Prekomjerno konzumiranje može imati laksativni učinak
Energetska vrijednost 46 kcal/193,20 KJ
Ugljikohidrati 13 g/100 g
Od toga šećeri 13 g/100 g
Masti <0,1 g/100 g
Od toga zasićene masne kiseline <0,1 g/100 g
Bjelančevine 0,33/100 g
Sol Nije primjenjivo
Lot broj : L
Na tržište stavlja: Pesla d.o.o.
Neto 12 kg

Maraska Premium
Maraska Premium
Voćni fill s prepoznatljivim plodovima višnje Maraske u tamno crvenom želeu aromatičnog i kiselkastog okusa
Način uporabe: Maraska fill je termostabilan nadjev spreman za upotrebu koji se upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pekarskih proizvoda, za dekoraciju slastičarskih proizvoda, kao dodatak raznim kremama za bogatiji okus i boju.
Sastojci: Višnja Maraska (60%), šećer, voda, modificirani škrob, regulator kiselosti, konzervans kalijev sorbat. Može sadržavati koštice.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Energetska vrijednost 200 kcal/838 KJ
Ugljkohidrati 35 g/100 g
Od toga šećeri 26 g/100 g
Masti <0,1 g/100 g
Od toga zasićene masne kiseline <0,1 g/100 g
Bjelančevine 0,57/100 g
Sol Nije primjenjivo
Lot broj : L
Na tržište stavlja: Pesla d.o.o.
Neto 12 kg

Jabuke
Jabuke
Voćni fill od ribane jabuke najbolje kvalitete u žućkastom želeu
Način uporabe: Jabuka fill je termostabilan nadjev spreman za upotrebu koji se upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pekarskih proizvoda, za dekoraciju slastičarskih proizvoda, kao dodatak raznim kremama za bogatiji okus i boju.
Sastojci: Voda, Jabuka (40%), šećer, modificirani škrob, regulator kiselosti, cimet, konzervans kalijev sorbat, aroma, vanilin.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Energetska vrijednost 154,50 kcal/648,9 KJ
Ugljkohidrati 38,61 g/100 g
Od toga šećeri 32,89 g/100 g
Masti 0,12 g/100 g
Od toga zasićene masne kiseline 0,12 g/100 g
Bjelančevine <0,1/100 g
Sol Nije primjenjivo
Lot broj : L
Na tržište stavlja: Miralis d.o.o.
Neto 12 kg

Rajčice sa začinskim biljem
Rajčice sa začinskim biljem
Umak od rajčice sa začinskim biljem za nadijevanje pizza, sendviča i drugih pekarskih proizvoda
Način uporabe: Ketchup je termostabilan nadjev spreman za upotrebu koji se upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pizza i ostalih pekarskih proizvoda.
Sastojci: Voda, rajčica (45%), šećer, modificirani škrob, ocat, sol, začinsko bilje, , konzervans kalijev sorbat , regulator kiselosti limunska kiselina .
Može sadržavati: Gluten.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Energetska vrijednost: 70,62 kcal/296,60 KJ
Ugljkohidrati 19,50 g/100 g
Od toga šećeri 16 g/100 g
Masti <0,1 g/100 g
Od toga zasićene masne kiseline <0,1 g/100 g
Bjelančevine 0,83 g/100 g
Sol 2,7 g/100 g
Lot broj : L
Na tržište stavlja:
Neto 11 kg
Proizvedeno u EU

Marelice
Marelice
Marmelada od marelice za punjenje pekarskih proizvoda
Način uporabe: Marelica marmelada je termostabilana marmelada spremna za upotrebu a upotrebljava kod nadijevanja/punjenja pekarskih proizvoda, za dekoraciju slastičarskih proizvoda, kao dodatak raznim kremama za bogatiji okus i boju.
Sastojci: Marelica (50%), šećer, voda, dekstroza, zgušnjivači : modificirani škrob, pektin; regulator kiselosti : limunov sok, konzervans kalijev sorbat
Može sadržavati gluten
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 250C na suhom mjestu u izvornoj ambalaži. Nakon otvaranja čuvati na +40C do +80C.
Energetska vrijednost 251 kcal/54.57 KJ
Ugljkohidrati 60 g/100 g
Od toga šećeri 56 g/100 g
Masti <3 g/100 g
Od toga zasićene masne kiseline Nije primjenjivo
Bjelančevine < 3 g/100 g
Sol Nije primjenjivo
Lot broj : L
Na tržište stavlja: Miralis d.o.o.
Neto 12 kg