O nama

Misija

Punih 25 godina svakodnevno s našim recepturama uz naš tim s ljubavlju proizvodimo pekarske i slastičarske proizvode.

Vizija

Svojom inovativnošću želimo postaviti nove standarde unutar pekarske i slastičarske industrije na području Like i šire, poštujući okoliš iz kojeg dobivamo najsvježije sastojke.

Naša priča

Naš poduzetnička priča je krenula prije skoro 25 godina u obiteljskoj kući. U skromnim uvjetima počeli smo proizvoditi fine kruhove zbog čijeg mirisa pečenja je posjet pekarnici Tušak postao nezaobilazan ne samo petkom kad se išlo na placu, nego je to ubrzo mnogima postao dio svakodnevne rutine. Posljedica toga je bila da je naša proizvodnja rasla, naš asortiman proizvoda se širio i vrlo brzo smo zaželjeli doći svakom od naših vjernih kupaca u susjedstvo. Proširili smo broj prodavaonica kojih sad ima 10 od Gospića preko Perušića do Kosinja, Korenice, a i do Karlobaga. Naš tim trenutno broji preko 50 igrača i time smo postali najveći tim u prehrambenoj industriji u našoj županiji.

Sad gotovo svakodnevno proizvodimo preko 100 pekarskih i slastičarskih proizvoda, a odnedavno smo se upustili i u proizvodnju voćnih nadjeva od kojih su 2 i ponosni nositelji oznake „Lika Quality“.

Partnerstvo u dodiru s tradicijom

Naša snaga uvijek je bila u svježini, ne samo naših proizvoda koji se svakodnevno prave kako bi bili svježi, nego i sirovina kako bi baš svaki proizvod imao najbolji mogući okus. Stoga je temelj naše proizvodnje povezivanje s lokalnom zajednicom i korištenje sastojaka domaćih proizvođača.

U našim burecima možete pronaći svježe sireve iz sirane Vedrine s proplanaka Velebita, svježe meso hrvatskog podrijetla iz mesnice Cesarica, kao i jabuke iz voćnjaka Ravnih kotara, uvijek iz posljednje berbe. Zajedno s našim partnerima povezujemo zajednicu i osiguravamo da su naši proizvodi izvorno Lički.

Skip to content